Toonaangevend in duurzame energie
Uw partner in verwarming, klimaatbeheersing en sanitair
Een totaaloplossing in installatietechniek


Develtere biedt een totaaloplossing voor zowel de particuliere bouwmarkt als voor grootschalige kantoorprojecten en openbare gebouwen. Verwarming, ventilatie, airconditioning, sanitair en industriële buisleidingen: de installatiespecialist is van alle markten thuis. De hoogwaardige technische installaties van Develtere staan daarbij garant voor een aangenaam woon- en werkklimaat.


Verwarming
Develtere ontwerpt en monteert kleine, middelgrote en grote cv-installaties voor residentiële woningen en openbare gebouwen. Daarnaast is het bedrijf gespecialiseerd in vloerverwarming.


Luchtbehandeling
Voor een comfortabel en gezond binnenklimaat is een goede luchtbehandeling essentieel. Vooral nu panden steeds beter zijn geïsoleerd, neemt het belang van een optimale ventilatie alleen maar toe, waarbij verse lucht wordt aangevoerd en vervuilde lucht wordt afgevoerd. De ventilatiesystemen van het type D van Develtere zorgen ervoor dat de energie in een ruimte volledig wordt teruggewonnen. Ook beschikt de onderneming over de modernste apparatuur voor het meten van ventilatiedebieten voor de luchttoevoer en -afvoer. Op het gebied van airconditioning - het koelen en verwarmen van lucht - is Develtere erkend Daikin Superdealer. Het bedrijf biedt het volledige programma van dit topmerk en behoort daarmee tot de topverdelers in België.


Sanitair
Bij het sanitair van Develtere staan design en gebruikersgemak voorop. Het eigentijdse assortiment gaat verder dan de traditionele keuken- en badkamervoorzieningen. Zo is het bedrijf gespecialiseerd in de complete verzorging van sanitaire installaties voor wellnessgebruik, zoals bijvoorbeeld sauna's en jacuzzi's. Voor zowel de particuliere als commerciële markt. De collecties sanitair van Develtere zijn in overeenstemming met de allernieuwste trends en zijn te bewonderen in de toonzalen van alle gerenommeerde groothandels in heel Vlaanderen.


Industriële buisleidingen
Develtere installeert productie-eenheden voor verwarming, koeling en producttransport. Tot de uitgebreide mogelijkheden voor de industriële sector behoren water-, gas-, stoom- en ijswaterleidingen.


VCA gecertificeerd koeltechnisch bedrijf
Volg ons via :
Develtere nv - Kachtemsestraat 290 - 8800 Roeselare - Belgium - Tel.: +32 51 24 24 25 - Fax: +32 51 20 33 34 - Email:
Created by IDcreation 2012