Toonaangevend in duurzame energie
Uw partner in verwarming, klimaatbeheersing en sanitair


Al ruim een halve eeuw staat Develtere gekend als een gespecialiseerd technisch installatiebedrijf. Zowel voor de projectmarkt als voor de particuliere sector hebben wij een breed aanbod op het gebied van centrale verwarming, ventilatie, airconditioning en sanitair. Daarnaast is onze onderneming expert in industriële buisleidingen.


Vanuit ons centraal gelegen en eigentijdse bedrijfsgebouw, vlakbij de autosnelweg A17/E403 in Roeselare, kunnen wij de volledige Oost- en West-Vlaamse regio, en ook ver daarbuiten, makkelijk bedienen.

In de loop der jaren zijn wij uitgegroeid tot een vooraanstaande speler binnen de installatiebranche. Niet voor niets beschikken wij over een erkenning voor centrale verwarming – ventilatie – airconditioning, Klasse 5 D17 – D 18 voor werken tot € 1.810.000.


Ongeacht om welk installatiesysteem het gaat: wij bieden onze klanten een uitgebreide keus uit gerenommeerde topmerken die ook op de lange termijn een garantie bieden voor de beste kwaliteit en service. Daarbij volgen wij de laatste ontwikkelingen op de voet. Zo lopen wij voorop in de toepassing van duurzame, energiebesparende technieken, waaronder aardwarmte en zonne-energie.


In de toekomst stellen wij alles in het werk om u nóg beter van dienst te zijn met onze efficiënte, energiebesparende en milieuvriendelijke installatiesystemen.De zaakvoerders
Marc Claeren
Carlos Vande Vyvere
VCA gecertificeerd koeltechnisch bedrijf
Volg ons via :
Develtere nv - Kachtemsestraat 290 - 8800 Roeselare - Belgium - Tel.: +32 51 24 24 25 - Fax: +32 51 20 33 34 - Email:
Created by IDcreation 2012